O nama

Dobrodošli u ImunoBalans

Firma ImunoBalans sa sjedištem u Sarajevu radit će proizvodnju I plasman lipozomalnog C vitamina QUEEN C. Radi se o jedinom takvom u BiH, po licenci proizvođača iz Beograda.

Firma je u fazi osnivanja, tako da se početak proizvodnje očekuje početkom januara kada će se imati sve dozvole i rješenja. Distribucija će se raditi za sam početak online prodajom, a postepeno stvarati mreža apoteka, prodavnice zdrave hrane i fitnes centri.

Nabavka 80% sirovine je na teritoriji BiH.

Iako dosta skup suplement u Evropi, naš će cijenom biti prilagođen standardu i tako dostupan svima.

0
% Resorpcija
0
Ph
0
Puta efikasnije
Tokom posljednjih nekoliko godina, lipozomalni C Vitamin predstavlja najbolju formu vitamina C na svijetu i postiže najbolje rezultate. Lipozomi su tzv. “Nosači aktivnih supstanci” proizvedenih pomoću tehnologije lipozomske inkapsulacije.
Jedina forma vitamina C koja bez stvaranja kiselosti sredine ima nevjerovatnu resorpciju i asimilaciju od 95%. Ph 7,1. 6-8 puta efikasniji od intravenoznog unosa vitamina C. Ne izaziva probavne smetnje i ne šteti bubrezima.
Potvrđeno najbolji suplement za brzo i efikasno podizanje imunog sistema i eliminaciju oksidativnog stresa. Jako antibakterijsko, antivirusno i antialergijsko djelovanje. Primjenjuje se kako u preventivi, tako i u liječenjima i blažih i teških oboljenja (od anemija do karcinoma), pri čemu se primjenjuju visoke doze. Namjenjeno svim dobnim skupinama.
Ono što ovaj proizvod razlikuje od ostalih lipozomalnih C vitamina je što ne sadrži niti jedan dodatak, aditiv, konzervans, zaslađivač, pa je time najbolji u Evropi. Nedostatak, ako se tako može nazvati je hladni režim čuvanja 4 mjeseca roka iskoristivosti.